четвъртък, 26 октомври 2017 г.

Чували ли сте за поредицата Петдесет нюанса сиво?


 Автор: Jordan Gray

Тя наскоро стана най-продаваната секс книга на всички времена.
Аз  донякъде се радвам, че съществува тази книга, защото тя постави някой въпроси за БДСМ,  като култура и започна по-глобален разговор за този начин на живот.
Става въпрос за това:... двадесет и една годишната Анастейжа, девствена студентка, се харесва на 27 годишен милиардер Крисчън Грей (супер секси и успешен). Крисчън обаче харесва извратен секс. Те се обичат, борят се за любовта си и се влюбват на края.
Ето нещо, което действително трябва да знаете ...
От книгата са продадени над 100 милиона копия и е една от най-купуваните книги в историята. Защо? Защото книгата e подслушване на човешката сексуалност в точното време.  Фактът, че някои жени са сексуално разочаровани и искат да изживеят сексуални фантазии с главния герой от книгата.
Начина по който автора е описал Крисчън Грей е брилянтен. Това е причината, поради която много жени са си загубили ума,  докато са чели  книгата. В образът на Крисчън, автора наслоява романтична любов, психология и културология от последното десетилетие, което прави този герой съвременен и възможно най-реален.
Превод: Петя Драганова

Няма коментари:

Публикуване на коментар