неделя, 9 юли 2023 г.

💛💥 Горещо Лято 💛💥 БЕЗПЛАТНИ КНИГИ И СТАТИИ ОТ НАТАЛИЯ КОБИЛКИНА



Наталия е първият и в момента единствен сексолог и семеен терапевт в България, който провежда обучения по сексология и щастливи отношения.

Кобилкина е една от първите жени, които говори за секс открито и в момента активно развива сексуалната култура в България и водила е рубрика на тема секс и отношения по БТВ в предаване Шоуто на Слави "Мъжът и Жена: интимно.
Тя е семеен терапевт, педагог, писателка, сексолог, авторка на многобройни статии, свързани с отношенията и секса. Постоянен гост на различни предавания, свързани с взаимоотношения. Наталия непрекъснато провежда лекции по сексология за аудитория от 10 до 150 човека.
Наталия е автор и водеща на първите революционни тренинги в България по темата сексология за жени, мъже и за двойки. Провежда тренинги както в България, така и в чужбина. Сред тях е един от най-известните женски курсове в България „Тайните на гейшата или изкуството да бъдеш щастлива жена".
Тя е авторка на книга-бестселлер "69 съвета за секс от Наталия Кобилкина".Само за първия месец книгата е стана една от най-купувани книги в България!
Тъй като е национално признат експерт по сексуалността Наталия има големия опит с медиите. Тя многократно е била гост на известни предавания. Бтв "Шоуто на Слави".
Нова телевизия: "Часът на Милен Цветков", "На кафе" с Гала, "Станция нова", "Къщата на парите" и т.н. БНТ: "Жените" с Марта Вачкова, "Апартаментът"с Марта Вачкова, "Денят започва", "Неделя с...", "По света и у нас" и т.н. БТВ: "Новини". TV-7: "Милионер си търси съпруга", "Споделено с Камелия", "Сутрешния блок", "Следобедния блок", "7-мо авеню", "5400" и т.н. ББТ: "Така го правят жените". Също така тя е била гост на други женски предавания като "Бизнес-лейди", "За жените" и т.н.
Наталия често дава интервюта за най-четаните женски списания като "Ева", "Жената днес", "Максимус", "Всичко за жената", "Лична драма", "Жената днес". Вестниците "Стандарт", "Труд", "168 часа".
Тя е била автор на рубриката "Секс и връзки" в списания "woman.bg", автор в www.self- help.bg.
"За мен най-важното е хората да са щастливи. Когато виждам, че техният живот се променя и те израстват, аз също се чувствам щастлива. Благодаря ви за доверието, което ми гласувате всеки ден! Непрестанно се възхищавам от вашата сила да търсите и да намирате себе си."
Безплатни книги и статии можете да намерите на нейния сайт:https://natalia.bg


Книги, издадени до момента от Наталия:



















































Други книги на Наталия Кобилкина

Няма коментари:

Публикуване на коментар