петък, 1 януари 2021 г.

Теменужки през март - Сара Джио


По всичко изглежда, че Емили Уилсън е постигнала американската мечта: първият ѝ роман се превръща в бестселър, а скоро след това се омъжва за успял и привлекателен адвокат. Десетина години по-късно обаче тя все още не може да напише втората си книга, а съпругът ѝ я изоставя заради друга жена.

С надежда да излекува разбитото си сърце, Емили заминава на гости при леля си, където като дете е прекарвала летата. Закопняла за свежия океански въздух и аромата на домашна храна, младата жена пристига на остров Бейнбридж. Вместо обаче да намери така жадуваното усамотение, тя попада във вихъра на бурни емоции и дълго пазени тайни. Когато в нощното си шкафче открива дневника на жена на име Естер, младата писателка е завладяна от драматичната
ѝ изповед. Емили е твърдо решена да разбули мистерията около съдбата на Естер, защото вярва, че това ще доведе до собственото ѝ емоционално изцеление. Но дали жителите на острова искат тя да се рови в миналото?
"Любов, история и мистерия... "Теменужки през март" ще ви напомни, че не можем да избягаме от миналото си."
Джоди Пико


"Загадката и романтиката ни завладяват в този прекрасен дебют."
Уиминс Дей

"Удовлетворяващо съчетание от забулени в мистерия отминали драми и романтика."
Лайбръри Джърнал Дей

"Благодарение на любопитната природа на горските теменужки, разцъфнали на острова извън сезона си като предвещание за обещания и прошка, мястото на действие и силните емоции, книгата ще ви държи в плен до последната страница."
РТ Букс

Няма коментари:

Публикуване на коментар