вторник, 31 януари 2017 г.

„69 СЪВЕТА ЗА СЕКС“ - Наталия Кобилкина

Къде се крие ключът към желанието?
Какво е общото между дишането и оргазма?
Защо кръгът е важен в любовта по френски?
Малко или много са 11 минути?
„Какво искат жените?Луксозното издание съдържа практически знания и техники, които не само ще отговорят на всички тези въпроси, а и ще разкрият повече за вашата чувственост и ще ви направят по-открити и смели. Книгата е тематично разделена на девет глави, които обхващат най-популярните теми, свързани с човешката сексуалност. Кратките практически напътствия в нея са насочени както към дамите, така и към представителите на силния пол и са перфектно вдъхновение за всяка двойка.

Прочетете 69 съвета за секс“, експериментирайте с наученото и проверете всяко от твърденията за себе си!

69 съвета за секс“ е първата книга на Наталия и събира в едно най-важното от досегашната ѝ професионална практика. Поднесени с типичната й закачлива откровеност и професионализъм, съветите тук ще ви провокират, вдъхновят и подготвят да подобрите своята сексуалност на всички нива. От тайните на френската любов, през вечното питане „Какво искат жените?, до големия въпрос за малкия размер, това е книга за едно от най-важните преживявания в нашия живот: секса.

"За мен сексът е едно от най-силните и важни преживявания, заради които си заслужава да живееш. Чрез секс всеки път осъзнавам и преоткривам себе си“. Сексът ни дава дълбока интимна връзка с партньора, води ни до върха на удоволствието и ни носи творчество и свобода. Целта на описаните в тази книга съвети е да ни научат да приемаме с любов и уважение своята чувственост и да постигнем пълноценно сексуално изживяване. Искрено вярвам, че тези 69 съвета ще ви донесат повече свобода, повече разбиране и разбира се, повече оргазми."
Наталия Кобилкина

......

Няма коментари:

Публикуване на коментар