четвъртък, 19 януари 2023 г.

Луиз Хей

Луиз Хей е сред най-известните духовни лечители и учители на нашето време.

Автор е на много книги, превърнали се в бестселъри, сред които „Излекувай тялото си“, „Излекувай живота си!“, „Живот! По пътя на изцелението" и „Силата е в теб“.

Произведенията ѝ са преведени на десетки езици, разпространяват се по целия свят и се продават в огромни тиражи. Благодарение на изключителните си идеи за връзката между мисловните нагласи и здравето на човека, Луиз Хей е помогнала на милиони хора да открият и използват собствените си творчески сили за личностно израстване и самоизцеление.

Луиз е основател и собственик на „Хей Хаус“ – издателска компания за разпространение на книги, аудио- и видеозаписи, посветени на духовното благосъстояние на човека.

Луиз Хей е водеща фигура в движението Нова Епоха. Собствената ѝ съдба е пример, че и най-тежката трагедия може да има щастлив обрат. Прозренията ѝ за връзката между мисловната дейност и заболяванията на тялото са резултат от успешното ѝ излекуване от рак в последния „нелечим” стадий на болестта. Луиз Хей разработва оригинални системи за диагностика и лечение и ги прилага в сеансите с множеството нейни последователи, пациенти с диагноза рак, а вече и с диагноза спин.

Малките книжки на писателката не лекуват никого. Те събуждат във всеки от нас способността да допринесе за процеса на собственото си изцеление. Тоест, за да станем цялостни и здрави, трябва да балансираме тялото, ума и духа си. Никой лекар не е в състояние да ни даде този баланс, ако ние не изберем да вземем участие в процеса на лечение.СИЛАТА Е В НАС!

Някои от идеите в книгите на Луиз Хей сами ще привлекат вниманието ви. Авторката съветва да поработим първо с тях. Ако не сте съгласни с други – пренебрегнете ги. Но възприемете ли дори и само една и я използвате – тогава ще сте направили една крачка по пътя на себеоткриването. „Аз съм само човек, който подкрепя хората” - казва Луиз Хей. „Помагам им да поемат отговорността за своя живот. Помагам им да открият собствената си сила, вътрешна мъдрост и способности. Да премахнат задръжките и бариерите от пътя си, за да могат да обичат себе си, независимо през какви обстоятелства ще преминат. Това не значи, че никога повече няма да имаме проблеми, но това ще промени начина на нашата реакция на проблемите. НИЕ СМЕ СИЛАТА, КОЯТО СМЕ ТЪРСИЛИ. НИЕ ОТГОВАРЯМЕ ЗА ЖИВОТА СИ

Няма коментари:

Публикуване на коментар